söndag 7 april 2013

Sunday it is

Hejsan svejsan! Gårkvällen var hur bra som helst! Hade jätte kul! Haha den var dock lite random, men det är nice! Inte kan alla kvällar vara likadana! Först var jag vid saras, hon hade jätte fint där och det var hur myysigt som helst. Sen stack vi till dansgalan. Var meningen att jag skulle gå in till kristallen, men det blev ändrade planer och istället hamnade jag vid netti med nå människor som jag aldrig hade sett tidigare, haha (Y) hel festligt!

Dagens schema har bestått av nyykaabi ligan och kalas vid mammas. Hon fyller imorgon. Matchen idag gick absolut inte bra och jag gick därifrån med skam i kroppen, haha! Vi var inte alls på hugget idag, men jag lagade ju iallafall ett mål så då känns det redan lite bättre!

Haha jag tyckte det var så sött. Julia, min lillasyster, så har det svårt att förstå det här med oss syskonen. För vi är ju bara halv syskon, vi har inte samma pappa och fammo och faffa o.s.v och vissa gånger har hon trott att vi allihopa är en syskonskara: jag, camilla, anton, antta, tessan och E. I måndags var jag o. anton och hälsade på till mammas. Haha och så hade julia frågat någonting av mamma och sa hon 'men mamma, friar hanna me anton nudå?' Haha! Ja! Inte är det kanske så lätt att förstå!



2 kommentarer:

  1. Vem är Anton? Är du inte tillsammans med Erik eller vad han hette längre?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anton är min storebror, haha :) Nej, det tog slut :)

      Radera