måndag 30 september 2013

Sportig helg.

Ihelg har temat varit sport, för hela slanten nästan. Lördagen började med våra egna matcher i Seinäjoki. Där kom vi hem med 2 vinster. Första vann vi 6-2 mot Lapua. Vi kunde dock ha vunnit med mera för vi hade hela tiden spelet men vi fick inte bara in våra målchanser. Men vinst som vinst. Det är ju de viktigaste. Andra matchen hade vi då mot NJ (nurmon jymy) som vi spelade mot i måndags. Det märktes att de var mera taggade än i måndags och vi fick verkligen kämpa mot det laget. Första perioden var vi ganska borta egentligen. Men den matchen slutade 5-2 åt blårävarna. Bra jobbat damer.
Det har gått bra för nyykaabi den här helgen. Muik vann sin match med 5-1 och Blue Fox herrar vann sin match i söndags med 9-3. Super duktigt. Blue Fox  matchen var faktiskt lite spännande. I början på tredje perioden så ledde motståndarna med 3-2. Så duktigt av Blue Fox att ta sig upp ur underläge.

Lördagskvällen spenderades med Janiina, Jenna o. Frida. Super trevligt! Underbara tjejer. Jenna har tagit en liten hundvalp. Super söt och busig! Jag vill också ha en liten hundvalp!! De är ju så söta. Tänk vad trevligt att komma hem till sitt och så står en hund där och är super glad över att se en. Vore ett trevligt välkomnade :)

Laddar upp inför matchen. woopwooop.















HAHAHA! alltså denhär bilden.. Vad i helvete gör jag?!
ser ju ut som ett miffo. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar