måndag 3 mars 2014

Vuokatti med tjängan

I torsdags (så för några dagar sen) åkte jag, tove & Emelie på en liten trip till Vuokatti. Vi visste inte ens riktigt om det fanns någon snö där borta. Eller ja förståss konst snö visste vi ju att det fanns. Här hemma fanns det ju ingen snö och på vägen dit var det också väldigt knapert med snö. Vi har ju varit förr till vuokatti men aldrig med egen bil, så det var lite spännande när vi skulle ta oss dit på egen hand. Och vi körde också fel någon gång. Men det hör ju till. Haha. Nog när det gäller oss. Hönsen. Haha. Vi har många bollar i luften på samma gång. haha Eller något sånt.

Det roligaste med dom här 2 brudarna är att dom är så härliga. Bjuder på sig själva. Är sig själv. Att åka enbart i backen, vore väldigt tråkigt i längden så vi höll oss mest i skogen. På vissa ställen fanns det ingen snö, haha så vi föll ganska ofta när det mittiallt tog stopp. Jahaa. Jag körde en gång på en kal fläck i skogen. Skidorna for av. Johanna flög vidare. Faceplant and so on. Haha. Men när var dom här 2 så var det bara att peka finger och skratta. Haha. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen.

Nåväl. Jag skall låta bilden tala för sig själva och låta er njuta av vår video. Vi trodde att vi var lite bättre än vad vi tydligen var.
Jag vill tacka för en rolig dag. :)



Och även fast vi på bilderna ligger mest så höll vi nog oss på fötterna också. Haha. Viktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar